Bisschopshof

11 KOOPWONINGEN IN DIEVER

11 koopwoningen in Diever

Diever - Bisschopshof

Op een prachtige, natuurrijke locatie wordt binnenkort gestart met de verkoop van 11 bijzondere woningen. De woningen blinken uit in architectuur: er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor de woningen een moderne, maar toch groene uitstraling krijgen. Verder worden de woningen energiezuinig, gasloos en onderhoudsarm uitgevoerd.

De woningen worden gebouwd op riante kavels en vormen een uitbreiding van de wijk Kalterbroeken, die aan de rand van een prachtig natuurgebied ligt. De Bisschopshof ligt op een steenworp afstand van het knusse centrum, waar onder andere een supermarkt en huisartsenpraktijk te vinden zijn.

De Bisschopshof is van alle gemakken voorzien om rustig en ruim te wonen. De enige keuze die u nog hoeft te maken, is of u in een vrijstaande, of geschakelde (2^1 kap) woning wilt wonen!

Groene omgeving

Rustige ligging

De Bisschopshof is een uitbreiding van de heerlijk rustige nieuwbouwwijk Kalterbroeken aan de westkant van Diever. De 11 woningen komen te liggen in een ruime en groene omgeving aan de rand van een ecologische zone. Deze zone wordt beheerd door Natuurmonumenten. De unieke woonlocatie is omringt met een prachtig natuurgebied, een grote visvijver en verscheidene wandel- en fietspaden. Een fijne plek om thuis te komen!

Van alle gemakken voorzien

Dorp & stad bij de hand

De Bisschopshof ligt op een steenworp afstand van het knusse centrum van Diever. Daarnaast liggen grotere steden als Meppel, Hoogeveen en Assen in de buurt van deze nieuwbouwwijk. Met de fijne winkelstraten, treinstations en verschillende vrijetijdsbestedingsactiviteiten biedt deze omgeving alle ingrediënten om uw wooncomfort in de Bisschopshof te vergroten.

Bisschopshof

4 woningtypes

In de Bisschopshof komen 4 woningtypes. Op de situatiekaart hiernaast is te zien op welke plek de verschillende woningtypes komen te staan.

Woningtype A is een twee-onder-één-kap-woning waarin wonen, slapen en baden op de begane grond standaard wordt aangeboden. De verdieping krijgt verschillende indelingsvarianten.

Woningtype B is een vrijstaande woning. Verder biedt woningtype B eveneens standaard de mogelijkheid om te wonen, slapen en baden op de begane grond.

Woningtype C is ook een vrijstaande woning waarin wonen, slapen en baden op de begane grond standaard wordt aangeboden.

Woningtype G is tot slot een twee-onder-één-kap-woning. Bij dit woningtype wordt wonen op de begane grond aangeboden en slapen en baden op de eerste verdieping.

R O Y A L E

WOONKAMER

L E E F

KEUKEN

S F E E R V O L L E

SLAAPKAMER

Contact opnemen

Geïnteresseerd?

De verkoopinformatie is verkrijgbaar via Roelof Berg Makelaardij te Diever.
Bij interesse kunt u uzelf inschrijven of u kunt contact opnemen met de makelaar.

Roelof Berg Makelaardij kunt u telefonisch bereiken via 0521 - 571 126, of u kan mailen naar info@roelofberg.nl.

Inschrijven